Sunday, August 9, 2009

Catitan Singkat Hari Ahad 11/8/09

Assalamualaikum..Dengan Nama Allah Yang Maha Pegasih Lagi Maha Penyayang..

Owhhh..udara..udara segar..diperlukan sblom N3 ni dpt ditulis..sunggoh lemas dgn keje yg bertimbun..tp dh hampir selesai dh..opcox keadaan tak dpt dielakkan hingga terjadinya masalah di tmpt keja..supervisor ni mmg betul2 mkn gaji buta rasanya..boss plak leh wat-wat dak nampak..kalu nk sayang pom sila le bertempat.staff lain dh ramai mengadu kat saya.kenapa mengadu dgn saya??mengadu le kat boss,mentang2 le saya ni baik dgn kamoo suma ya..tp asyik dok tlg owang je..bila owng nk tlg saya ni???

Minggu lps pom serba salah n pening dgn offer dari Company Canada yg berpengkalan di M'sia tp keje kat laut dalam..aisehh takut juga ni..nk kene reply selewat2 nya isnin ni..tp masih was-was..patut ke pergi???adesss
.............................................................................................................................
HUMAN RESOURCE DEPARTMENT
HALLIBURTON OIL AND GAS
11th Floor, Menara Tan & Tan
207, Jalan Tun Razak
50400 Kuala Lumpur
MALAYSIA
Tel: +60 10290 xxxx Fax +603 2033 xxxx

ATTN: INTERNATIONAL OFFICIAL JOB ONLINE OFFER.

You has been shortlisted among the candidates who
submitted the CV and success through online interview with our company ,before we will issue
you the Offer Letter and the Contract Document You have to fill the following
informations and send it back to us
before 5.00pm on monday 10th August 2009.
................................................................................................................................

Yeeppp..lupa nak citer pasal gi PC Fair kat KLCC ..Smpat amik gambar kenangan ke KL skali.

Ni stesen Universiti..dulu masa moto buruk saya rosak,terpaksa gi keja dgn LRT..jd ni la stesen yg terdeka..seb baek dulu (2004) wat bangunan tepi KLCC je..kalu tapak projek di Kepong abis la kene naek bas Metro yg ganas dan berenjin F1 tuh..


Owhhh..member ku Sinchan..engkau dok dlm MP5 baru ku ye..Ehhehe..pomot MP5 skit..disebabkan tak jadi beli Notebook bawuu..maka ganti kn dia dgn benda alah ni..dpt gak pengganti notebook tu masa di PC Fair..at least ade benda yg dibeli..ngeehhh2x

Yesss..sbnr nya selain tujuan ke KL tuk ke PC Fair adalah ketemu buah hati yg comey nih..ohhoo si kecik gedix ni adalah Yiyin (ank mmber shaye ye,bkn ank shaye)..umur 3 tahun..malu2 kucing tp bila menanges kalah org tua sbb lps nangess mst makan banyak..tak caya?? tgk picta ka bawah sekali..

ewahh..jeling manja ni ..
hohhh..lps nangess teresak2 ni

aduyaiii..makan ngalahkan org tua ni..

K lah sekian saja tuk N3 ni..pasaipa jd sepi hidup ni ye..ahh lantak le..nk dgr bacaan Alquran dari MP5 baru sat agi..Salam...

opss..nk ucap tahniah kpd sesorang sahabat yg dh bertunang dgn arkitek tu.mgkin awk baca n3 ni kn..moga cepat2 ke jinjang pelamin..

2 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waaaahhh. mende lain yg nak dcari,mende lain yg dibeli yeapp. aduyaiii. mane lappy? mane lappy?

comeiiinye buah ati abg tuh. kiuuttt gila lalala.:):)

pastu nak trime ke x? lol xtau nak bg cdgn pe. coz lol xtau kekurangan n keistimewaan kedua2 sykt tuh. tp tawaran die cam besshhh jerk~

UXOP said...

Lol que..

Lappy tu kene tunggu bonus taun dpn..hikshiks..bang uxop tgk rega lappy tu lebih kurang sama je kat PC fair dgn ari biasa..

Dh wat keputusan dak mao gi sana..dugaan banyak kat sana..kalu nk cari duit banyak boleh le,tp nnti dia akan jd mengarut dgn bnda2 tak elok..mmg best sbb gaji dibayar dlm US dollar..cuba bayangkn US5k=RM15k..wooooo..gila2..kih2x

Islamic Clock