Thursday, May 28, 2009

Coretan harian sehari 2 lepas..

Owhhh!!! sapakah yg tak semat-semat ini...nyebook je..aku rindooo kg...nak kelik dulu..biar projek loji air ni tak jalan xpe..padan muka diorang..meeting minggu ni saja 3x..letih kaki N mulut je..kalu sekadar nk alih perhatian xmao bayar dak yah nak buat ler..nyusahkan rakyat je..masa minta projek merayu-rayu,dh dpt duit perangai cam hantu.melayu-ku.hehe..kawan2 jgn riso,ni temperary saja..keadaan dlm kawalan lg..

Arini 27/5/09..mlm lps solat maghrib jemaah di surau taman dekat situ, gi maen badminton kt Dewan MCA Gurun..tensen sbb tenet xleh guna 2 ari..pagi ok,tghari lip-lap,mlm terus kong..ni bar dpt ekses..adakah hutan sini tebal or services dr telco yg cakap2 berapi..seluruh wilayah ada....Ehhh..maen badminton guna kaki ayam (pekerja indon aku-Badrul)..janji peluh kuar dh ekkk..xmao perut ku preknent 3 bulan..hoohoo..

Apa ni dh la kaki ayam,kalah plak. Wan(supervisor) tak puas hati sbb tali reket baru tukar ....


Heppp"...posing jap sblom gi maen..gaya je lebey..cam ultromen 9 plak.. ...blah la weiii..




Ohhh..my goshhh..keter buruk ku baru siap semenjak 3 minggu di workshop Lan Auto..kenape kau nk sopping smpai RM1k..hahhh..skang meh aku makeup-kan kau..lawooo nye..
Ohhhhooo patutlah gila2 je skang ni..sok mlm nak balik kg rupernya..kene/terpaksa balik sbb nak urus/tolong adik pompuan ku kawen.mak ayah dh tua,so all on my shoulder..adik kenape kau langkah bendul..kikiiki..sorang dh lepas tinggal lg sorang..then..opsss ...




6 comments:

hanis said...

rilex2
jangan emosi

pink_butterfly said...

adik dah on da way...

abgnya bila lagik?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oh my goshhhhhhhhhhh.. peminat upik laura kah? hihihi.

waaa.. comei kete.. t nak tumpang boley?

xhabes2 nak jual cd singgit satu ahhahaaa.

UXOP said...

Hanis..
jgn riso..ni cuma coretan..hidup kene sabar walpon org nk kita jatuh..
Saya kalu dh menulis mmg ssh nak berenti..ayat2 beterabur xpe,janji dpt tulis je..hehe

UXOP said...

Yann..
adek pompuan kene cepat2 kawen sbb ada org jaga/protect dia..
abg dia ni tunggu sesapa yg nk annta borang jawatan kosong..
meh..cepat2 sapa yg sanggup sblom pilihanraya kecil diadakan..hihii

UXOP said...

Lol..
opcoz upin & ipin, upik laura tu part time je..
Keter?chumell!!.mgkin makeup yg dibuat tuan dia kot.

Bukan stakat tumpang Lol,nak amik terus pon bolehh..dia dh wat tuannya fening..

cd tu part time jugak..tp jual eskrem tu dlm kertas cadangan..ekeekee..

Islamic Clock